Ons team

Angela Remedial Teacher bij EduXtra

Angela van Hees

Remedial Teacher & Kindercoach

25 jaar ervaring in het onderwijs en werkzaam bij EduXtra! Angela is inzetbaar bij nagenoeg alle diensten voor kinderen in het basisonderwijs. Je ziet Angela daarom bij de huiswerkklas, bijlesklas, Remedial Teaching, kindercoaching en diverse trainingen. Één van de trainingen die Angela geeft is een rekenbootcamp.

Naast haar werk bij EduXtra, heeft Angela ook een eigen coachingspraktijk voor kinderen en ouders. 

Babette Studiecoach EduXtra

Babette Lange

Studiecoach

Gedurende haar studie Pedagogische Wetenschappen leert Babette veel over kinderen en hun ontwikkeling.
Tijdens de huiswerkbegeleiding en bijlessen bij EduXtra zet ze deze kennis zo goed mogelijk in!
Babette helpt de leerlingen met het huiswerk door samen te kijken welke manier het beste werken. Daarnaast helpt ze leerlingen graag bij met het vertrouwen te laten groeien. Ze geeft bijles in de vakken Nederlands, Engels, Duits en Wiskunde A.

Britt Wesseling Studiecoach bij EduXtra

Britt Wesseling

Studiecoach

Britt is bijna vanaf het begin Studiecoach bij EduXtra. Ze is heel erg gedreven en is altijd op zoek naar manieren om de leerlingen nog beter te ondersteunen. Naast het controleren en het overhoren van het gemaakte huiswerk, zorgt Britt dat de leerlingen werken én zich houden aan een planning.

Ze geeft in meerdere vakken bijles. Specialiteit van Britt? Bijles in Nederlands, Engels, Frans, Duits & Economie! 

Daniel Pinto Nabais Studiecoach bij EduXtra

Daniel Pinto Nabais

Studiecoach

Daniel is gespecialiseerd in alle bèta-vakken. Hij geeft zeer geduldig bijles in Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde. Ook geeft hij bijles Engels voor alle niveaus! 

Verder is hij erg betrokken bij de vorderingen die de leerling maakt op school.

Fleur Rewijk Studiecoach bij EduXtra

Fleur Rewijk

Studiecoach

Fleur werkt al vanaf dag één bij EduXtra. Ze helpt leerlingen bij het maken een planning, het ‘leren leren’ en het zoeken passende extra leerstof.

Ook geeft Fleur bijles aan leerlingen van de middelbare school. De vakken waar Fleur bijles in geeft? Nederlands, Engels, Frans, Duits & Economie!

Fleur van der Zwart Studiecoack bij EduXtra

Fleur van der Zwart

Studiecoach

Fleur verzorgt op dinsdag de huiswerkbegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding helpt ze leerlingen bij het maken, leren, overhoren en plannen van het huiswerk.

Daarnaast geeft Fleur ook nog bijles in de vakken Nederlands, Engels, Geschiedenis, Economie & Wiskunde!

Kim Verschoor Onderwijsspecialist en M SEN bij EduXtra

Kim Verschoor

Onderwijsspecialist & M SEN

In 2014 begonnen met haar eigen praktijk Remedial Teaching Teylingen. Al snel werd duidelijk dat de vraag breder was. De praktijk kreeg een nieuwe naam: Onderwijspraktijk Teylingen. De vraag naar haar diensten bleef groeien en ze moest steeds vaker leerlingen teleurstellen. De wens om uit te breiden werd steeds groter. In oktober 2021 werd het eindelijk waarheid. Samen met compagnon Maikel Prins is Kim EduXtra gestart. Een Onderwijsinstituut voor diverse vormen van extra onderwijsondersteuning.

EduXtra. Plezier in school!

Maikel Prins Marketing & Financieel bij EduXtra

Maikel Prins

Marketing & Financiën

Toen Kim hem in 2020 benaderde om na te denken over een samenwerking, kwamen bij Maikel al snel ideeën en mogelijkheden naar boven.

Om ervoor te zorgen dat Kim zich volledig op haar passie en specialiteit ‘onderwijs’ kan focussen, zorgt Maikel voor de ‘zakelijke’ kant van EduXtra. Alles wat niet met onderwijs te maken heeft verzorgt hij. Van het personeel tot de financiën en de marketing. 

Marieke Vooijs Kindercoach bij EduXtra

Marieke Vooijs

Kinder- en Jeugdcoach

Marieke is het gezicht van EduXtra als het gaat om Kinder- & Jeugdcoaching. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig Kinder- & Jeugdcoach. Bij Marieke kan je terecht voor emotieregulatie, identiteitsversterking, psycho-educatie, faalangst, mindfulness of een weerbaarheidstraining!

Kinderen voelen zich altijd erg op hun gemak bij Marieke! Iets wat ons betreft net zo belangrijk is als haar kennis van Kinder- & Jeugdcoaching!

Nina Toruella Remedial Teacher EduXtra

Nina Torruella de Groot

Remedial Teacher & Basisonderwijs

Nina wil kinderen graag verder helpen en ze laten groeien in de breedste zin van het woord. Ze wil het kind het vertrouwen geven dat het hem/haar gaat lukken door het kind stapje voor stapje vooruit te helpen. Nina wil dit bereiken door de stof met aandacht en geduld of juist op een andere (speelse) manier aan te bieden. Een manier die wel binnenkomt!

Odille Winnubst

Begeleider primair onderwijs

Naast haar studie aan de Pabo verzorgt Odille op dinsdag en woensdag de huiswerk- en bijlesklas. Daarnaast geeft ze bijles (begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling aan basisschoolleerlingen. 

Roos van Zandbergen Studiecoach bij EduXtra

Roos van Zandbergen

Studiecoach

Naast haar werk bij EduXtra studeert Roos psychologie. Tijdens deze studie doet ze veel kennis op over kinderen en school. Deze kennis wil brengt ze graag bij ons in de praktijk.

Roos is onze talen-specialist,  ze geeft bijles in de vakken: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Sanne Jagtman Begeleider primair onderwijs

Sanne Jagtman

Begeleider primair onderwijs

Sanne doet bij ons de huiswerkklas, bijlesklas en ook nog een aantal één op één bijlessen. Haar werkzaamheden bij EduXtra sluiten natuurlijk naadloos aan bij haar opleiding aan de Academische PABO.

Kennismaken met Sanne? Kom naar de huiswerk- of bijlesklas. Meld je aan voor een proefles.

Sterre van Vugt

Studiecoach

Sterre zet zich volledig in voor haar leerlingen! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpt ze bij het plannen, is ze vaak aan het overhoren en controleert ze het maakwerk. Ze kan zicht goed verplaatsen in de leerling en zo de beste hulp bieden.

Daarnaast heeft Sterre veel ervaring met het geven van bijles in verschillende vakken.

Yoni Studiecoach EduXtra

Yoni de Vries

Studiecoach

Yoni heeft de leraren opleiding Geschiedenis afgerond en is bevoegd docent. Hij heeft ervaring met voor de klas staan, maar ook met individuele begeleiding. Zijn specialisme ligt vooral bij de maatschappelijke vakken en het lezen en schrijven van teksten. Met veel geduld probeert Yoni met de leerling te zoeken naar de beste manier om te leren en te werken.

Wil jij ons team komen versterken?

Bij EduXtra zijn we altijd op zoek naar de beste Studiecoaches! Ook vinden wij het leuk om in gesprek te komen met andere specialisten binnen het onderwijs om een samenwerking aan te gaan.

& MEER...