Ons team

Artemis Tsibogiannis

Studiecoach

Door haar studie Fiscale Economie is Artemis gespecialiseerd in vakken als Bedrijfseconomie, Wiskunde B en Engels. Ook kun je Artemis tegenkomen bij de huiswerkbegeleiding. Ze luistert goed naar de behoeften van de leerling tijdens de bijles/huiswerkbegeleiding en zal de leerling altijd centraal stellen.

Britt de Zwart

Begeleider primair onderwijs

Britt helpt diverse leerlingen uit het basisonderwijs met spelling, rekenen, begrijpend lezen en technisch lezen.

Leerlingen voelen zich erg op de gemak bij Britt.

Daniel Pinto Nabais Studiecoach bij EduXtra

Daniel Pinto Nabais

Studiecoach

Daniel is gespecialiseerd in alle bèta-vakken. Hij geeft zeer geduldig bijles in Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde. Ook geeft hij bijles Engels voor alle niveaus! 

Verder is hij erg betrokken bij de vorderingen die de leerling maakt op school.

Daniella de Vos Studiecoach bij EduXtra

Daniëlla de Vos

Begeleider primair onderwijs

Kim Verschoor Onderwijsspecialist en M SEN bij EduXtra

Kim Verschoor

Onderwijsspecialist & M SEN

In 2014 begonnen met haar eigen praktijk Remedial Teaching Teylingen. Al snel werd duidelijk dat de vraag breder was. De praktijk kreeg een nieuwe naam: Onderwijspraktijk Teylingen. De vraag naar haar diensten bleef groeien en ze moest steeds vaker leerlingen teleurstellen. De wens om uit te breiden werd steeds groter. In oktober 2021 werd het eindelijk waarheid. Samen met compagnon Maikel Prins is Kim EduXtra gestart. Een Onderwijsinstelling voor diverse vormen van extra onderwijsondersteuning.

Leonard Bloem

Begeleider primair onderwijs

Leonard biedt ondersteuning aan leerlingen uit het basisonderwijs. Hij doet de huiswerk- en bijlesklas en geeft ook individuele bijles begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling. Leonard staat bekend om zijn geduld en effectieve aanpak, waardoor leerlingen zich op hun gemak voelen en optimaal kunnen leren.

Lex Mels - Studiecoach huiswerkbegeleiding & bijles EduXtra

Lex Mels

Studiecoach

Lex biedt ondersteuning in verschillende vakken, waaronder Engels, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde en Nederlands. Met zijn expertise en rustige benadering begeleidt hij leerlingen op een gestructureerde manier tijdens bijles en huiswerkbegeleiding. Lex begrijpt het belang van het maken van een planning en neemt de tijd om de individuele behoeften van elke leerling te begrijpen. 

Maikel Prins Marketing & Financieel bij EduXtra

Maikel Prins

Marketing & Financiën

Om ervoor te zorgen dat Kim zich volledig op haar passie en specialiteit ‘onderwijs’ kan focussen, zorgt Maikel voor de ‘zakelijke’ kant van EduXtra. Alles wat niet met onderwijs te maken heeft verzorgt hij. Van het personeel tot de financiën en de marketing. 

Manouk Waasdorp - Coach Opvoeding & Ontwikkeling | Trainer VRIENDEN-programma

Manouk Waasdorp

Coach Opvoeding & Ontwikkeling | Trainer VRIENDEN-programma

Manouk helpt kinderen met de algehele opvoeding en ontwikkeling. Ze zet vaak de VRIENDEN-training in voor kinderen die last hebben van faalangst, diverse spanningen en/of onzekerheid.

Ook heeft Manouk veel ervaring in het onderwijs. Samen met haar opleiding Pedagogiek zorgt dit ervoor dat zij de perfecte “shadow” is op school. Vanuit die ervaring helpt ze leerlingen ook met (technisch) lezen. 

Marieke Vooijs Kindercoach bij EduXtra

Marieke Vooijs

Kinder- en Jeugdcoach

Marieke is het gezicht van EduXtra als het gaat om Kinder- & Jeugdcoaching. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig Kinder- & Jeugdcoach. Bij Marieke kan je terecht voor emotieregulatie, identiteitsversterking, psycho-educatie, faalangst, mindfulness of een weerbaarheidstraining!

Kinderen voelen zich altijd erg op hun gemak bij Marieke! Iets wat ons betreft net zo belangrijk is als haar kennis van Kinder- & Jeugdcoaching!

Martijn Moolhuizen

Studiecoach

Martijn staat klaar om leerlingen te ondersteunen in veel verschillende vakken, waaronder Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Frans, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde en Wiskunde. Met zijn expertise begeleidt hij leerlingen op een rustige en doelgerichte manier. Martijn begrijpt het belang van het opbouwen van een sterke basis in deze vakken en neemt de tijd om de individuele behoeften van elke leerling te begrijpen. Zijn aanpak zorgt ervoor dat leerlingen met zelfvertrouwen verder kunnen met moeilijke vakken. 

Niels Langezaal

Studiecoach

Niels geeft bijles in (bedrijfs)economie, maatschappijwetenschappen en wiskunde. Door zijn studie Bedrijfskunde kan Niels heel goed helpen met (bedrijfs)economie en wiskunde. Niels is zorgvuldig in zijn werk en zal doorgaan totdat de leerling de stof goed begrijpt. Daarnaast geeft Niels ook huiswerkbegeleiding.

Odille Winnubst

Begeleider primair onderwijs

Naast haar studie aan de Pabo verzorgt Odille op dinsdag en woensdag de huiswerk- en bijlesklas. Daarnaast geeft ze bijles (begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling aan basisschoolleerlingen. 

Rosalie Sanders - Studiecoach huiswerkbegeleiding & bijles EduXtra

Rosalie Sanders

Studiecoach

Rosalie kom je tegen bij de huiswerkbegeleiding en individuele bijles. Ze is gespecialiseerd in vakken zoals (Bedrijfs)economie, Geschiedenis en Wiskunde. Haar studieachtergrond biedt haar een solide basis om leerlingen te begeleiden bij deze vakken. Rosalie neemt de tijd om de behoeften van de leerling te begrijpen en stelt hen altijd centraal tijdens de bijles en huiswerkbegeleiding. Haar betrokkenheid en toewijding zorgen ervoor dat leerlingen de stof goed begrijpen en vooruitgang boeken.

Rein Groothuis - Studiecoach huiswerkbegeleiding & bijles bij EduXtra

Rein Groothuis

Studiecoach

Rein is werkzaam bij de huiswerkbegeleiding en bijles en gespecialiseerd in verschillende vakken. Met zijn achtergrond in Economie en Bedrijfseconomie, biedt hij ondersteuning in (Bedrijfs)economie, Duits, Engels, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde en Wiskunde. Rein kenmerkt zich door rustige en doelgerichte aanpak. Zijn betrokkenheid en toewijding helpen leerlingen aan betere resultaten. 

Tim Warmerdam - Begeleider primair onderwijs bij EduXtra

Tim Warmerdam

Begeleider primair onderwijs

Tim zet zich met passie in tijdens de huiswerk- en bijlesklas. Met evenveel passie geeft hij individuele bijles aan leerlingen uit het basisonderwijs. Tim helpt bij begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling. Zijn vriendelijke benadering zorgt ervoor dat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Jochem Heppener - Begeleider primair onderwijs bij EduXtra

Jochem Heppener

Begeleider primair onderwijs

Jochem staat klaar om de leerlingen te begeleiden en te ondersteunen met al hun vragen. Met toewijding leidt hij de huiswerk- en bijlesklas en biedt hij één op één bijles. Zijn expertises zijn begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling. Bij Jochem voelen leerlingen zich op hun gemak.

Sanne Jagtman Begeleider primair onderwijs

Sanne Jagtman

Remedial Teacher

Sanne is werkzaam als leerkracht op een basisschool. Ze doet bij ons de individuele ondersteuning aan leerlingen uit het basisonderwijs op het gebied van begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling.

Ook kun je Sanne tegenkomen bij de bijlesklas. 

Sterre van Vugt

Studiecoach

Sterre zet zich volledig in voor haar leerlingen! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpt ze bij het plannen, is ze vaak aan het overhoren en controleert ze het maakwerk. Ze kan zicht goed verplaatsen in de leerling en zo de beste hulp bieden.

Daarnaast heeft Sterre veel ervaring met het geven van bijles in verschillende vakken.

Wil jij ons team komen versterken?

Bij EduXtra zijn we altijd op zoek naar de beste Studiecoaches! Ook vinden wij het leuk om in gesprek te komen met andere specialisten binnen het onderwijs om een samenwerking aan te gaan.

& MEER...