Ons team

Artemis Tsibogiannis

Studiecoach

Door haar studie Fiscale Economie is Artemis gespecialiseerd in vakken als bedrijfseconomie, Wiskunde B en Engels. Ook kun je bij Artemis terecht voor huiswerkbegeleiding. Ze luistert goed naar de behoeften van de leerling tijdens de bijles en zal  de leerling altijd centraal stellen.

Britt de Zwart

Begeleider primair onderwijs

Britt helpt diverse leerlingen uit het basisonderwijs met spelling, rekenen, begrijpend lezen en technisch lezen.

Leerlingen voelen zich erg op de gemak bij Britt.

Sanne Jagtman Begeleider primair onderwijs

Sanne Jagtman

Begeleider primair onderwijs

Sanne doet bij ons de huiswerkklas, bijlesklas en ook nog een aantal één op één bijlessen. Haar werkzaamheden bij EduXtra sluiten natuurlijk naadloos aan bij haar opleiding aan de Academische PABO.

Kennismaken met Sanne? Kom naar de huiswerk- of bijlesklas. Meld je aan voor een proefles.

Daniel Pinto Nabais Studiecoach bij EduXtra

Daniel Pinto Nabais

Studiecoach

Daniel is gespecialiseerd in alle bèta-vakken. Hij geeft zeer geduldig bijles in Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde. Ook geeft hij bijles Engels voor alle niveaus! 

Verder is hij erg betrokken bij de vorderingen die de leerling maakt op school.

Kim Verschoor Onderwijsspecialist en M SEN bij EduXtra

Kim Verschoor

Onderwijsspecialist & M SEN

In 2014 begonnen met haar eigen praktijk Remedial Teaching Teylingen. Al snel werd duidelijk dat de vraag breder was. De praktijk kreeg een nieuwe naam: Onderwijspraktijk Teylingen. De vraag naar haar diensten bleef groeien en ze moest steeds vaker leerlingen teleurstellen. De wens om uit te breiden werd steeds groter. In oktober 2021 werd het eindelijk waarheid. Samen met compagnon Maikel Prins is Kim EduXtra gestart. Een Onderwijsinstituut voor diverse vormen van extra onderwijsondersteuning.

EduXtra. Plezier in school!

Leonard Bloem

Begeleider primair onderwijs

Leonard staat bekend om zijn geduld en blijft altijd rustig. 

Maikel Prins Marketing & Financieel bij EduXtra

Maikel Prins

Marketing & Financiën

Toen Kim hem in 2020 benaderde om na te denken over een samenwerking, kwamen bij Maikel al snel ideeën en mogelijkheden naar boven.

Om ervoor te zorgen dat Kim zich volledig op haar passie en specialiteit ‘onderwijs’ kan focussen, zorgt Maikel voor de ‘zakelijke’ kant van EduXtra. Alles wat niet met onderwijs te maken heeft verzorgt hij. Van het personeel tot de financiën en de marketing. 

Manouk Waasdorp

Manouk Waasdorp

Coach Opvoeding & Ontwikkeling | Trainer VRIENDEN-programma

Manouk helpt kinderen met de algehele opvoeding en ontwikkeling. Ze zet vaak de VRIENDEN-training in voor kinderen die last hebben van faalangst, diverse spanningen en/of onzekerheid.

Ook heeft Manouk veel ervaring in het onderwijs. Samen met haar opleiding Pedagogiek zorgt dit ervoor dat zij de perfecte “shadow” is op school. Vanuit die ervaring helpt ze leerlingen ook met (technisch) lezen. 

Marieke Vooijs Kindercoach bij EduXtra

Marieke Vooijs

Kinder- en Jeugdcoach

Marieke is het gezicht van EduXtra als het gaat om Kinder- & Jeugdcoaching. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig Kinder- & Jeugdcoach. Bij Marieke kan je terecht voor emotieregulatie, identiteitsversterking, psycho-educatie, faalangst, mindfulness of een weerbaarheidstraining!

Kinderen voelen zich altijd erg op hun gemak bij Marieke! Iets wat ons betreft net zo belangrijk is als haar kennis van Kinder- & Jeugdcoaching!

Martijn Moolhuizen

Studiecoach

Martijn is een ware duizendpoot binnen EduXtra. Hij is namelijk  cum laude geslaagd voor z’n VWO-diploma. 

Niels Langezaal

Studiecoach

Niels geeft bijles in (bedrijfs)economie, maatschappijwetenschappen en wiskunde. Door zijn studie Bedrijfskunde kan Niels heel goed helpen met (bedrijfs)economie en wiskunde. Niels is zorgvuldig in zijn werk en zal doorgaan totdat de leerling de stof goed begrijpt. Daarnaast geeft Niels ook huiswerkbegeleiding.

Odille Winnubst

Begeleider primair onderwijs

Naast haar studie aan de Pabo verzorgt Odille op dinsdag en woensdag de huiswerk- en bijlesklas. Daarnaast geeft ze bijles (begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling aan basisschoolleerlingen. 

Roos van Zandbergen Studiecoach bij EduXtra

Roos van Zandbergen

Studiecoach

Naast haar werk bij EduXtra studeert Roos psychologie. Tijdens deze studie doet ze veel kennis op over kinderen en school. Deze kennis wil brengt ze graag bij ons in de praktijk.

Roos is onze talen-specialist,  ze geeft bijles in de vakken: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Sanne Jagtman Begeleider primair onderwijs

Sanne Jagtman

Remedial Teacher

Sanne is werkzaam als leerkracht op een basisschool. Ze doet bij ons de individuele ondersteuning aan leerlingen uit het basisonderwijs op het gebied van begrijpend lezen, technisch lezen, rekenen en spelling.

Ook kun je Sanne tegenkomen bij de bijlesklas. 

Sterre van Vugt

Studiecoach

Sterre zet zich volledig in voor haar leerlingen! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpt ze bij het plannen, is ze vaak aan het overhoren en controleert ze het maakwerk. Ze kan zicht goed verplaatsen in de leerling en zo de beste hulp bieden.

Daarnaast heeft Sterre veel ervaring met het geven van bijles in verschillende vakken.

Yoni Studiecoach EduXtra

Yoni de Vries

Studiecoach

Yoni heeft de lerarenopleiding Geschiedenis afgerond en is bevoegd docent. Hij heeft ervaring met voor de klas staan, maar ook met individuele begeleiding. Zijn specialisme ligt vooral bij de maatschappelijke vakken en het lezen en schrijven van teksten. Met veel geduld probeert Yoni met de leerling te zoeken naar de beste manier om te leren en te werken.

Wil jij ons team komen versterken?

Bij EduXtra zijn we altijd op zoek naar de beste Studiecoaches! Ook vinden wij het leuk om in gesprek te komen met andere specialisten binnen het onderwijs om een samenwerking aan te gaan.

& MEER...